Додик: Очекујем велику побједу у Српцу

28.09.2016 Вијести из кампање

Додик је истакао да СНСД у Српцу има образа да тражи подршку, јер је свих претходних година урадио много на развоју општине.

„А онда су побиједили други, који су показали да не могу ништа да ураде. Ништа нису урадили. Помогли су нам да људи схвате да смо најбољи“, изјавио је Додик за Срну.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину Српца Мирко Стојић је рекао да су предстојећи избори најважнији у послијератном периоду за ту малу општину.

„Период када је овдје СНСД био на власти карактерисали су рад, ред и пројекти заједнички рађени са Владом Српске, од путева и дворане, до водоводне мреже. Године 2012. неком чудном вољом народа дошли су на власт људи који су рекли да могу боље од нас. За те четири године свега што је било добро више нема“, рекао је Стојић.

Он је додао да у Српцу нема реда, рада, плата, доприноса, хармоније и домаћина у кући.

„Не вјерујем да ико од вас жели да живи у таквој кући, а поготово таквој општини. Треба рећи јасно на изборима у недјељу – наш глас за СНСД, ред, рад и просперитет“, рекао је Стојић.

На изборној трибини представљени су и други кандидати СНСД-а за одборнике у локалном парламенту, а говорио је и кандидат те странке за начелника општине на локалним изборима Млађан Драгосављевић.

Скупу су присуствовали министар просторног уређења, грађевинарства и екологије Српске Сребренка Голић, посланици СНСД-а у Народној скупштини Српске и друге истакнуте личности из привредног и политичког живота.

Архива