Нема коалиције са СДС-ом и Обреном Петровићем

20.09.2016 Вијести из кампање

На скупу су говорили: в.д. предсједника Градског одбора СНСД Добој, Мирослав Гаврић, кандидаткиње за одборнице Свјетлана Телебак и Сања Вујић, носилац одборничке листе Зоран Благојевић, кандидат за градоначелника др Милорад Живковић и предсједник СНСД-а и Републике Српске Милорад Додик.

Милорад Додик
Добој не смије да стане

Милорад Живковић је мој избор и он ужива моје повјерење. Позивам вас да 25. септембра изађете на Референдум и јасно вам поручујем да се не бојимо застрашивања и уцјењивања било којих амбасадора.
Будите одговорни јер СДС спрема да бојкотује Референдум поводом Дана државности Републике Српске. Ако Бошњаци изађу и подрже овдје у Добоју Дан државности, ја ћу одустати од подршке Милораду Живковићу!
Позивам вас да промијените стање у Добоју, јер када је Добој био поплављен, једино Обрена Петровића није било на сједници Штаба за одбрану, а ја сам директно из Беча дошао овамо.
Обрен Петровић је обична кукавица који терети у суду БиХ оне који су одбранили Добој. Питам вас шта је са вама овдје?
Обрена Петровића и СДС морате да смијените ви, то не могу ја.
Добој је кључна безбједоносна стратешка тачка Републике Српске. Требате питати СДС, Босића и Обрена Петровића зашто су на услузи Бакиру Изетбеговићу у остваривању њихових интереса. Требам ли вас подсјећати да је Добој у заједници турских општина.
Знао сам увијек да браним Српску и српски национални интерес. Потребно је да Република Српска буде држава, јер само тако можемо да будемо заштићени.
Поносан сам што су сви народи у Републици Српској заштићени и имају једнака права као и ми. Срби нису починили злочине ни мање ни више него остали народи над њима.
Јасно вам поручујем; нема коалиције са Обреном Петровићем и СДС-ом, јер то су доказани издајници!
У случају изборног пораза, сви директори изабрани од стране СНСД-а ће трећега бити смијењени. Потребна нам је јака Република Српска. Ја сам донио одлуку за градњу аутопута Бањалука-Добој који кошта пола милијарде марака. У ТЕ Станари је уложена 1,1 милијарда марака.
Добој не смије да стане. Очекујем побједу СНСД-а и Милорада Живковића и још једном понављам да никаквог договора нема са СДС-ом и Обреном Петровићем.

Милорад Живковић
Добој вапи за промјенама

Очекујем да ћемо другог октобра одлучити да кренемо новим путем који предводи СНСД. Вјерујем да сте спремни да промијените садашњег градоначелника Обрена Петровића који је уништио кредибилитет Добоја увођењем овога града у заједницу турских општина.
Мислим да вас не требам подсјећати ни за његову кукавичку улогу у поплавама када је био побјегао и грађане Добоја оставио на милост и немилост велике временске катастрофе. Обрен Петровић и СДС су уништили локална јавна предузећа у Добоју.
Обећавам да ћемо изградити нову болницу у Добоју и нову спортску дворану. Изградићемо централно спомен обиљежје за погинуле у посљедњем отаџбинском рату.
Заштитићемо Добој од поплава и повезати чвршће Добој са Бањалуком, а не са Сарајевом, прекинућемо ову пробосанску политику.
Правићемо боље окружење, јер СНСД је показао да зна. Добој вапи за промјенама и Добој очекује промјене.

Фото галерија:

[widgetkit id=“64″]

Архива