Република Српска, наш примарни циљ

04.10.2014 Актуелно

На скупу су говорили: предсједник ГО СНСД Приједор и носилац листе за НСРС Драго Тадић, кандидати за НСРС; Љиљана Крагуљ, Далибор Павић, Гордана Дукић, кандидат за Парламент БиХ Саша Бурсаћ, носилац листе за Парламент БиХ Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Драго Тадић
МИ ЋЕМО 12. ОКТОБРА УЧВРСТИТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

СНСД има тим и има капитена тима који зна шта хоће и куда води Републику Српску. Ваше вечерашње присуство је поврда да ћемо 12. октобра још чвршће учврстити Републику Српску. Сигуран сам у подршку Приједора СНСД-у, Милораду Додику и Жељки Цвијановић.

Љиљана Крагуљ
СНСД ВОДИ У БУДУЋНОСТ

Пут до успјеха или како су то Латини говорили, пут до звијезда није лак, али СНСД Приједор, Поткозарје и цијелу Републику Српску води у сигурну будућност. Побједа СНСД-а је побједа Републике Српске.
Очекујем да 12. октобра у истом оваквом броју прославимо трећу узастопну побједу.

Далибор Павић
МОРАМО ЧУВАТИ И ВОЛИТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Република Српска је за нас светиња и ми је морамо чувати и волити. СНСД је изградио јаке институције Републике Српске и реализовао многе успјешне пројекте. Издвојићу само неке; за школовање студената ми смо издвојили 16,5 милиона КМ, а наши претходници осам пута мање. Покренули смо програм запошљавања приправника и субвенција за куповину станова младих брачних парова. Добро смо и доста у претходном периоду радили.
Да би могли наставити даље, потребна нам је ваша подршка. Спремни смо бранити интересе Српског народа и Републике Српске.

Гордана Дукић
СНСД ИМА ЗНАЊЕ И СПОСОБНОСТ ДА ВОДИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

СНСД је удахнуо и удахњује живот Републици Српској. Ми имамо знање и способност да водимо Републику Српску. Република Српска ће опсатати и побиједити. Знам да ћете 12. октобра подржати СНСД, Милу и Жељку за „Побједу Српске“.

Саша Бурсаћ
ЧВРСТО ЗАСТУПАМО ИНТЕРЕСЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

СНСД се цијело ово вријеме безрезервно залагао за државу Републику Српску. Ми истински и досљедно заступамо интересе Републике Српске. Ми ниједном до сада нисмо погријешили и нисмо дали ниједну надлежност Републике Српске. Ми зато очекујемо вашу подршку 12. октобра која ће нам дати снагу да наставимо и даље да радимо, градимо и чувамо Републику Српску.

Никола Шпирић
ПРОЈЕДОР ЈЕ УВИЈЕК УЗ СНСД

Приједор је и овај пут као и до сада уз СНСД. Ми морамо наставити са очувањем политичке стабилности Републике Српске. Република Српска је наша велика драгоцјеност коју морамо чувати. Желим вам јасно рећи да никоме држава није пала у благостању, а неће ни нама. Само нашим стрпљивим и преданим радом уз вашу подршку можемо сачувати Републику Српску и њене институције.

Жељка Цвијановић
СНСД ЧУВА И ЊЕГУЈЕ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

Приједор остаје уз побједнике. Ви сте са нама, јер ми одговорно и подигнуте главе чувамо и његујемо Републику Српску. Ви 12. октобра бирате сигуран живот и сигурну Републику. Ми настављамо оно што смо започели.
Ми смо обезбиједили сигурност Републике Српске. Ми немамо политичку конкуренцију.
Ми смо они који смо реализовали бројне добре и успјешне пројекте у Републици Српској. Позивам све који желе добро Републици Српској да 12. октобра гласају за СНСД. Ми настављамо и завршавамо пројекат стамбеног збрињавања породица погинулих и бораца. Ми стварамо повољне политичке околности. Ми смо власници добрих идеја.
Зато сам сигурна у вашу подршку и нашу сигурну побједу.

Милорад Додик
ЖЕЛИМ ДА НАСТАВИМ ДА БРАНИМ ИНТЕРЕСЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Хвала Приједору за ово дивно вече и подршку коју нам све ове године дајете. Ја се не дам, а то исто поручујем и вама. Желим да наставим да браним интересе Републике Српске. Ми морамо да имамо Републику Српску јер само тако се можемо осјећати сигурним. Република Српска је примарни циљ свих наших активности.
Ја волим овај град, волим Поктозарје и ми морамо заједнички да наставимо да бранимо наш идентитет и наш начин живота. Немојте 12. октобра дозволити да изгубимо оно што већ имамо. Подршка наших пријатеља из Русије даје нам снагу да идемо даље.
Одговорно тврдим да нисмо у протеклом периоду могли урадити више, свјетска економска криза, суша, поплаве, све је то омогућило да не урадимо више.
Наша политика је политика интеграције у Европу, али не по сваку цијену. Идемо у Европу, али само ако се тамо видимо. Ако се не видимо, онда и не идемо.
Ако Република Српска има јаке институције не може нам нико ништа, па ни Високи представник. Увјерен сам да Република Српска има будућност и снагу. Мене ништа више у свијету не може да импресионира осим нашег идентитета и нашег начина живота.
Мој задатак је да чувам Републику Српску. Да би могли мирно да спавате, 12. откобра гласајте за СНСД, Жељку и Додика. Ми смо се, увјерен сам, разумјели.
Задовољан сам нашим коалиционим партнерима, ДНС-ом и СП-ом. Желим да се и у наредном периоду интегришемо и да спајамо Приједор и Бањалуку аутопутем и „Јужним током“. Желимо овдје да градимо термоелектрану на плин, јер плин је будућност и то је нових 1000 радних мјеста. Ми морамо да будемо заједно, јер само заједно смо јаки. Ми настављамо нашу борбу за Републику Српску. Ми имамо јаке пријатеље и зато овако и причамо.
И послије 12. октобра настављамо да идемо заједно.

Фото галерија

[widgetkit id=47]

Архива