Са СНСД-ом избор једноставан

21.09.2014 Актуелно

На скупу су говрили; предсједник ОО СНСД Брчко Дистрикта, Ђорђа Којић, кандидат за НСРС Љубиша Лукић, носилац изборне листе за Парламент БиХ, Мирослав Миловановић, потрпедсједник СНСД Никола Шпирић, кандидаткиња за Предсједништво БиХ, Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске, Милорад Додик.

Љубиша Лукић
СНСД ЋЕ ПОБИЈЕДИТИ

Два су пута којима може ићи Република Српска, један је овај кога води СНСД и Додик, а други је пут у авантуру са људима који су већ у претходном периоду развластили Републику Српску.
Младен Иванић јесте кандидат Републике Српске, али уз Бошљачке гласове и њихову подршку.
Један је СНСД, један је Додик и једна је Жељка Цвијановић. Републици Српској и Брчком то у овом тренутку треба.

Мирослав Миловановић
СНАГУ СНСД-у СТЕ ДАЛИ ВИ

Вјерујем да ћемо 12-ог бити сложни и јединствено свој глас дати СНСД-у, Жељки и Додику. Снагу СНСД-у дајате ви вашом подршком. Влада Републике Српске је отворила своју канцеларију у Брчком и брине о своме дијелу Брчког и сваком њеном држављанину.

Никола Шпирић
МИ СЕ ПИТАМО

Сигуран сам да разумијете политичке поруке које вам шаље СНСД, Жељка и предсједник Додик. Ми се питамо колико ће бити БиХ. Наш циљ је што више да Република Српска буде држава, а што мање ентитет.

Жељка Цвијановић
ВАШ ИЗБОР ЈЕ ЈЕДНОСТАВАН – СНСД – ДОДИК – ЖЕЉКА

Побједа СНСД-а побједа је и Републике Српске и вас држављана Републике Српске, овдје у Брчко Дистрикту. Ваш избор је једноставан и зове се СНСД, Додик и Жељка.
Захваљујући политици СНСД-а имамо своју кућу, Републику Српску. Са Додиком идемо у извјесну и сигурну будућност. Глас за СНСД је гаранција да ће се питати Република Српска. Наш политички циљ је чувати и сачувати наше.
Не желим да се бавим нашим политичким противницима али желим само да кажем да су имали прилику да покажу шта знају. Они су за пољопривреду издвајали 23 милиона КМ, а ми 93 милиона.
Државаљни Републике Српске Брчко Дистрикта добиће средства из Фонда солидарности.

Милорад Додик
С ПОНОСОМ ДОЛАЗИМО ПРЕД ВАС

Афирмисали смо наше право да будемо своји на своме. Све обећано смо испунили и због тога с поносом долазимо пред вас. Републици Српској смо вратили достојанство и оно данас има своје пуно име и презиме.
Брчко је заједничко власништво Републике Српске и Федерације БиХ и никада нећемо напустити и оставити наш дио власништва овдје у Брчлом. Срби имају двије државе Србију и Републику Српску. Ако Шкоти имају право да се изјашњавају о својој самосталности онда имамо и ми. У наредном периоду предложићемо план враћања надллежности које су одузете од Републике Српске на ниво БиХ. Срби имају право на своју историју. Ми знамо да играмо нашу игру. Никада нећемо напустити сроски национални интерес.
Република Српска Дистрикту Брчко даје струју која је јефтинија за 40% него у ФБиХ. То је наша обавеза према вама, држављанима Републике Српске. Ваш глас је највеће оружје које имамо. Ми хоћемо да се поштују институције. Мени треба политичка снага да би могао да афирмишем ставове Републике Српске. Позивам вас да гласате за СНСД и Жељку Цвијановић, јер Жељка зна шта је српски национални интерес.
Не смијемо никада да се стидимо тога што смо Срби. Ми смо Срби и бранићемо наше национално достојанство. Ми никада нећемо одустати од наших интереса.

Фото галерија

[widgetkit id=21]

Архива