Градишка и Подградци кренули у нову побједу

20.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили; носилац листе изборне јединице два Зоран Аџић, носилац листе изборне јединице један за Парламент БиХ, Никола Шпирић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за предсједника Републике Српске, Милорад Додик

Зоран Аџић
СНСД ГРАДИ И РАЗВИЈА ПОДГРАДЦЕ И ГРАДИШКУ

Окупили смо се на овом импозантном скупу да најавимо нову побједу СНСД-а. СНСД је у протеклом периоду развијао Подградце, Поткозарје, Лијевче Поље и Градишку. Подградци су данас са својом околином лијепо мјесто за живот грађана овога краја.
Захваљујући СНСД-у овдје је у протеклих осам година отворено више од 600 радних мјеста.
Савез за промјене је савез за преваре јер у протеклом периоду у задњих двије године колико су на власти у Градишци нису урадили ништа. Иза нас су дјела. СНСД оно што обећа то и заврши.

Жељка Цвијановић
СНСД ЈЕ НАЈБОЉИ

Све ове године колико СНСД води Републику Српску, ми смо радили и градили док су други стајали. Ми смо најбољи. Република Српска мора да има све боље од других. СНСД је најбољи зато што ради за народ и у интересу грађана.
Рећи ћу вам врло кратко и једноставно; и овај пут СНСД сигурно побјеђује. СНСД је настао и опстао на љубави и зато је пред нама остварење још једног великог политичког циља, а то је побједа која значи опстанак и развој Републике Српске.
Наша побједа нема алтернативу.

Никола Шпирић
СНСД И ДОДИК ОСТАВИЛИ ПЕЧАТ У ЦИЈЕЛОЈ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Република Српска иде даље само са СНСД-ом, Додиком и Жељком. СНСД и Додик су у протеклом периоду оставили печат у цијелој Републици Српској.
Захваљујући нама, Република Српске је постала субјект и фактор која одлучује сама о себи, а не полигон и експеримент дијела међународне заједнице.
Никоме држава није сама од себе пала у крило. Морамо бити стрпљиви јер само стрпљиви и упорни имају државе.

Милорад Додик
СПРЕМАН САМ ДА БУДЕМ НА ЧЕЛУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Драго ми је да сам вечерас ту, са вама, и да се можемо погледати ви и ја. Све што сам обећао, то сам и урадио. Поносан сам на наша дјела и поносан сам како сам проносио име овога краја. Дражи ми је један човјек Поткозарја и Подградаца него било који амбасадор.
Поносан сам на вас. Спреман сам да будем на челу Републике Српске само вољом вас и ваших гласова.
Градишка је у периоду владавине СНСД-а била мјесто са највећим бројем инвестиција и улагања. Набрајати све урађено је непотребно, јер све је ту, пред вама, и ви сви то врло добро знате. Тренутно, у узадњих годину дана, градимо капитални пројекат, пут који ће Подградце и овај крај увезати са Мраковицом. Немојте слушати Дуњића и њему сличне који вас цијело вријеме лажу. Сјетите се да су током владавине СДС-а 2005. године све фирме у Подградцима, а и дрвна индустрија престали да раде. Данас је све у функцији и овдје се вратио живот. Свјестан сам свих проблема али велика економска криза коју су нам послали Американци једноставно је изазвала многе проблеме које нисмо били у стању да ријешимо. Свјестан сам свега јер ја живим живот овога народа.
Наш програм за економски опоравак предвиђа кредит од 700 милиона евра који ћемо до краја године добити вољом предсједника Путина од Русије. 500 милиона евра од тог износа ће бити уложено у привреду. Ми морамо у наредном периоду да више радимо и производимо. БиХ је наш камен око врата који нам не дозвољава да дишемо. Наша снага је у јединству вашег гласа.
Ја хоћу да артикулишем интересе овога народа. Ја поштујем народну вољу. Вашом вољом сам предсједник и вашом вољом то ћу бити и у наредном периоду. Стојећи пред вама поносно кажем да вас никада нисам преварио. Знам какав нам треба предсједник и мислим и вјерујем да сам то ја. Позивам вас да гласате за Жељку Цвијановић, јер она је сигурно прави избор која ће знати да штити интересе Републике Српске.

Погледајте фото галерију

[widgetkit id=20]

 

Архива