Дервента: Најава треће изборне побједе

18.09.2014 Актуелно

На скупу су говорили; Предсједник ОО СНСД Дервента и актуелни начелник општине-Милорад Симић, кандидат за Парламент БиХ-Весна Шајин, кандидати за НСРС Синиша Јефтић, Весна Јунгић и носилац изборне листе Игор Жунић.

На скупу су говорили и министар у Савјету министара БиХ, Средоја Новић, српски члан Предсједништва БиХ, Небојша Радмановић и носилац листе изборне јединице 2 за Парламент БиХ, Мирослав Миловановић, кандидаткиња за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић и кандидат за Предсједника Републике Српске Милорад Додик.

Мирослав Миловановић
СНСД НАЈЈАЧИ ВАШОМ ВОЉОМ

СНСД је странка број 1 зато што сте то ви до сада жељели и чврсто вјерујем да ћете то и потврдити 12. октобра. Чврсто вјерујем у трећу историјску побједу СНСД-а.

Игор Жунић
БРОД СНСД ПЛОВИ КА ПОБЈЕДИ

Брод СНСД-а је у сигурној луци и плови према новој изборној побједи 12. октобра.
Дервента је под вођством СНСД-а од уништене и запуштене општине постала једна од најразвијенијих средина. Дервента под вођством СНСД-а ради и гради се, а то исто желимо у наредном периоду да радимо у цијелој Републици Српској.

Жељка Цвијановић
СНСД НЕМА КОНКУРЕНЦИЈУ

Дошли смо из Москве, из Кремља од предсједника Путина у истој гардероби, јер ако је добро за Кремљ, добро је и за Дервенту. Вјерујем у нашу нову, сигурну побједу, јер ако разумије Путин, онда разумијете и ви.
Милорад Додик нема конкуренцију, његов противкандидат је незрео дјечак који се храбри да ће побиједити.
Ми у Републици Српској носимо одијело по нашим мјерама и бојама Републике Српске. Измјерите резултате нас који смо сада на власти и оних који се сада нуде, а који су већ били. Изаберите, ми немамо конкуренцију. Свака побједа СНСД-а је побједа Српске. СНСД воли и служи Републици Српској. Ми идемо у нову сигурну побједу.

Милорад Додик
РУСИЈА И ПУТИН ПОТВРДИЛИ ДА СУ ПРИЈАТЕЉИ

Стићи међу свој народ је највећи циљ. Данас, у Кремљу, Русија и Путин су потврдили да су наши пријатељи. Русија је и до сада чувала и штитила Републику Српску. Наш главни приоритет мора бити стратешко партнерство са Русијом која нас штити као чланица Савјета безбједности УН. Русија штити Дејтонски споразум и Републику Српску.
Наша политика у протеклом периоду је била да се не повлачимо. Наш циљ је био да лопту увијек пребацимо на противничку страну.
Русија је наш важан привредни и трговачки партнер. Рафинерија нафте, Јужни ток су важни стратешки пројекти за развој Републике Српске.
Нас не интересује БиХ ако није у функцији развоја Републике Српске.
Младен Иванић је кандидат Бошњака за српског члана Предсједништва.
Ми смо остали на ногама у немогућим условима. Ако Путин мисли да је СНСД овдје важан, ја нема ништа против.
У Републици Српској нема организованих криминалних група, све смо их уништили. Смијешно је да СДС говори о криминалу.
Волио бих да будем човјек који ће прогласити независну Републику Српску. Не обећавам да ћу то учинити али ћу је сигурно томе приближити.
За Републику Српску нема стајања.

Погледајте фото галерију са предизборне трибине у Дервенти, 18 09 2014

[widgetkit id=13]

Архива