Босић не смије да буде кандидат за појединачну функцију

14.07.2014 Актуелно

 

„Ја од њега тражим да буде коначно негдје кандидат, да изађе неком ‘на црту’, да покаже да је способан да изнесе неку политичку битку, умјесто да сједи стално у неком ћошку, као ученик у некој клупи постављен у ћошак, и онда другима држи лекције и предавања“, рекла је у Модричи Цвијановићева, која је кандидат коалиције предвођене нашом странком за члана Предсједништва БиХ на предстојећим изборима.

На питање новинара да прокоментарише захтјев Босића да поднесе оставку на мјесто премијерке Српске јер јој је син запослен у „Електропреносу БиХ“, Цвијановићева је рекла да је њен син тамо запослен јер је прошао конкурс.

Цвијановићева је поновила да је њен син један од 94 човјека који је успио да прође конкурс, те додала да је то приправничко мјесто на одређено вријеме.

„Знам да би господину Босићу вјероватно било боље да су моји синови неки који шверцују, тргују, не уче или слично, па би онда имао додатну тему. Хвала Богу, они нису такви. Њему предлажем да храбро, мушки неком коначно изађе ‘на црту’ и да коначно покаже шта може да ради, под претпоставком да сви у његовој партији стану иза њега да он буде тај кандидат, а то није случај“, истакла је Цвијановићева.

Предсједница Владе Српске Жељка Цвијановић и начелник општине Модрича Младен Крекић присуствовали су данас почетку подјеле ваучера од пет хиљада за 439 домаћинстава која су претрпјела штету у мајским поплавама на подручју ове општине

Архива