еМеСДијада 2013

18.03.2013 Документи

еМеСДијада 2013. – језеро Балатон, Мађарска, 29.мај – 02.јун 2013.

Другарице и другови, Млади социјалдемократи под покровитељством Предсједника СНСД организују Прву еМеСДијаду, званичан годишњи камп Младих социјалдемократа који ће се одржати од 29. маја до 02. јуна ове године у мјесту Занка, језеро Балатон у Мађарској. У оквиру пет дана колико ће трајати ова манифестација, млади социјалдемократи из цијеле државе ће се дружити, реализовати едукативне и спортске активности, забављати, путовати и имати прилику да посјете Беч и Будимпешту. Предвиђен је смјештај у чврстим објектима – павиљонима на бази четири пуна пансиона  (три оброка дневно). Котизација по учеснику за ово путовање још  званично није одређена али неће прећи 80 КМ.  Детаљан програм еМеСДијаде 2013. биће познат у току априла ове године.

Извршни одбор МСД је донио одлуку да распише јавни позив свим члановима МСД који желе да учествују на еМеСДијади 2013. у Мађарској. Овде се налази апликациона форма коју заинтересовани чланови треба да попуне. Комисија задужена за избор учесника ће према дефинисаним критеријумима извршити селекцију. Комисија ће такође контактирати матичне општинске одборе МСД-а у сврху провјере аутентичности података.

Апликанти морају да задовоље ове основне критеријуме:
•    Да су чланови МСД старости од 18 до 30 година,
•    Да посједују важећи биометријски пасош,
•    Да су учествовали у најмање једном изборном процесу.

Рок за слање апликације је недеља 31.03.2013. године.
За све додатне информације можете нас контактирати на emesdijada@snsd.org или на број телефона 065 973 768 (Горан Бурсаћ, Генерални секретар МСД).

Другарски поздрав!

Предсједник Младих социјалдемократа
Душан Петровић

Архива