СНСД вратио достојанство Теслићу

24.09.2012 Актуелно

Миодраг Лукић
УБРЗАН РАЗВОЈ
СНСД је у протеклом четверогодишњем периоду колико је на власти у Теслићу убрзано развијао овај град и цијелу општину. Влада Републике Српске је овдје уложила 30 милиона КМ за развој. Сигурна формула зауспјех је СНСД власт на свим нивоима, у Теслићу и Републици Српској. Зато, седмог октобра сви за СНСД, нашу одборничку листу и Саву Касаповића за начелника општине.

Саво Касаповић
НАСТАВЉАМО ДАЉЕ
Све што сам обећао у претходне четири године то сам и остварио. Вратио сам достојанство општини Теслић и све институције локалне самоуправе су беспријекорно функционисале. Нисмо имали ниједне афере ни било какве сумње која би бацила сјенку на наш рад и наше успјехе. Реализовали смо многе пројекте, асфалтирали 120 км путева што је више него што су урадие до сада све власти у Теслићу. Усвојили смо Стратегију развоја и послије седмог октобра настављамо даље.
Обезбиједили смо стабилност Теслића у протеклом периоду, успјели смо сачувати све фирме и спасити их од отпуштања радника. У наредном периоду очекујемо економску експанзију.
Свједоци сте понуда ових из СДС-а који су дуго владали Теслићем, а знате да ни Владе СДС-а нису помогле Теслићу. Нећемо дозволитзи повратак СДС-а у Теслић јер то би значило заостајање и стагнацију.
Други наши политички противници су били коректни партнери у власти, добри су привредници, али им нећемо дозволити да приватизују општину Теслић.
Вјерујемо у вашу подршку и нашу сигурну побједу.

Александар Џомбић
САВО МОРА ПОНОВО БИТИ НАЧЕЛНИК
СНСД и Саво Касаповић су били одличан партнер са Владом Републике Српске у развоју Теслића. Вјерујемо да ћете подржати СНСД и Саву како би смо и у наредном периоду заједнички могли да помажемо развој Теслића.
Само Саво има подршку Владе Републике Српске и само он може да вас води ка бољој и свјетлијој будућности.
Само велике странке као СНСД могу да воде напријед и у стању су да изврше квалитетне промјене ка бољем животу. Седмог октобра немојте имати дилему. Гласајте за СНСД и Саву Касаповића.

Никола Шпирић
ВЈЕРУЈЕМ У ВАС
Ја, гледајући вас вечерас овдје и ваше оволико присуство желим вам рећи да вам вјерујем и сада знам да Саво као ни СНСД немају противкандидата. Наша побједа овдје у Теслићу је сигурна јер иза Саве стоји Влада Републике Српске и велики лидер Милорад  Додик.
Ово је тешко вријеме, вријеме глобалне економске кризе која дрма велике свјетске економије и ми морамо да се окупимо да би смо опстали.
Глас за Саву Касаповиоћа и за СНСД је глас за Милорад Додика који му даје снагу у одбрани Републике Српске.

Архива