СНСД има Стратегију развоја Дринића

29.09.2012 Актуелно

Драго Ковачевић кандидат за начелника:
ГЛАСАЈТЕ ЗА СНСД, ЗА ЖИВОТ ДОСТОЈАН ЧОВЈЕКА

Вјерујем да ћете гласати за одборничку листу СНСД-а и мене као кандидата за начелника јер иза нас стоји велика политичка странка СНСД која ће вас повести у живот достојан човјека. У наредном периоду привући ћемо стране инвестиције и омогућити отварање нових радних мјеста. Субвенционисаћемо пољопривреду и радити на едукацији пољопривредних произвођача. Не смијемо се ослонити само на шуме већ ћемо се окретати и другим дјелатностима попут развоја туризма. Пројекат туристичког центра Клековача који ће се у нашој непосредној близини градити биће свакако прилика за развој и наше општине.
Демократски народни савез је општину Дринић и шумско газдинство довео до колапса. Предстојећи избори су прилика да вашим гласом за мене и СНСД промјените постојећу ситуацију.

Игор Радојичић
ДРИНИЋ ТРЕБА ДА СЕ РАЗВИЈА УЗ СНСД

СНСД и Драго Ковачевић су најбоља понуда и најбоље рјешење за Дринић. Имамо пројекте развоја Дринића и вашим гласом 7. октобра ви ћете омогућити њихову реализацију. Имамо обезбјеђена средства за градску воду а уредићемо и овдашњу основну школу. СНСД је апсолутно незадовољан стањем у овдашњем шумарству и овде се морају десити промјене јер је шумарство за Дринић приоритет. У шумском газдинству се мора промјенити стање.
Дринић треба да погледа своје комшијске општине и да му оне буду узор. Дринић од 7. треба да иде напријед уз СНСД и Драгу Ковачевића.

Никола Шпирић
ИЗБОРИ ШАНСА ДА ПРОМЈЕНИТЕ СТАЊЕ

Док је Демократски народни савез на ногама шумарија као и цијели Дринић ће бити на кољенима. Ови избори су јако битни за ваше и животе ваше дјеце. Ови избори су једини начин да промијените стање у Дринићу. Позивам вас да будете заједно са СНСД-ом и убијеђен сам у нашу побједу 7. октобра.

Архива