СНСД иде ка новој побједи у Шековићима

26.09.2012 Актуелно

Велибор Милошевић
МИ ЋЕМО ПОБИЈЕДИТИ
СНСД и Момир Ристић ће бити побједници ових локалних избора седмога октобра овдје, у Шековићима.

Момир Ристић
ИМАМО ПРОЈЕКТЕ РАЗВОЈА ШЕКОВИЋА
За протекле двије године колико сам вашом вољом начелник Шековића, желио сам много, али у тим својим жељама и напорима био сам од стране дијела скупштинске већине спријечен. Дошао сам да радим за општи интерес, а не да испуњавам ничије личне жеље. Без обзира на блокаде, успјели смо и домаћински радили. Слушао сам ваш глас и заступао ваше интересе.
Морам рећи да нисмо успјели завршити водовод и канализацију јер нисмо имали усвојен буџет. Ми више не смијемо направити ниједну грешку и седмог октобра требате подржати одборничкиу листу СНСД и мене као будућег начелника.
Само СНСД може обезбиједити напредак, просперитет и свијетлу будућност за Шековиће.

Радован Вишковић
СНСД И ДОДИК СТОЈЕ ИЗА МОМИРА РИСТИЋА И ШЕКОВИЋЕ
Ми чврсто подржавамо Момира Ристића као нашег кандидата за начелника Шековића и ту поруку у име предсједника Додика и цијелога СНСД-а желим да вам пренесем.
Шековићи се само са СНСД-ом могу прикључити породици развијених. Нема развоја Шековића без СНСДа—а. Не смијете се враћати у прошлост и морате гледати у будућност. Глас за СНСД и Момира је глас за развој и бољи и сретнији живот.
Гласајте за СНСД, за Шековиће, за Републику Српску и Милорада Додика, јер само тако гласате за боље сутра.

Александар Џомбић
СНСД И МОМИР РИСТИЋ ЗА РАЗВОЈ ШЕКОВИЋА
Ми требамо побједу СНСД-а и Момира Ристића овдје у Шековићима јер они имају добре програме и пројекте развоја и имају подршку СНСД-а, Милорада Додика и Владе Републике Српске.
Ови људи заслужују подршку како би Шековиће водили и у наредном периоду, јер су показали да знају радити и да се не дају уцјењивати.
Ми хоћемо јаке Шековиће, а да би сте то имали неопходно је да гласате за Момира Ристића и одборничку листу СНСД-а. Они имају подршку Владе Републике Српске и Милорада Додика. Знам ваш избор и будите сигурни да је он прави.

Архива