СНСД и Дубица иду даље

22.09.2012 Актуелно

 

Нино Јауз
ПОБИЈЕДИЋЕМО ЗБОГ ВАС И Дубице
СНСД наставља и послије седмог октобра и даље да води Дубицу. У протекле четири године колико смо градили и развијали Дубицу су гаранција да ћемо и у наредном периоду водити и разввијати овај грда. Дубица данас и дубица прије четири године су два различита свијета. Ивај град је захваљујући СНСД, од стране Владе Републике Српске уложено 32 милиона КМ. Реализовали смо бројне пројекте и с поносом кажем да Дубица више није у мраку, она свијетли са СНСД-ом. Ми имамо подршку Владе Републике Српске и нашег предсједника Милорада Додика, ми смо довољно јаки да можемо гарантовати бољи живот за сваког грађана Дубице. Нмаши политичкуи прозивниџци који су до 2008 године владали ДСубицом иза себе су оставили ништа, односно нулу. Дубици не тееба нула и ништра, Дубици треба напредак и развој који нуди СНСД.
Побиједићемо због вас који нас подржавате и због нашег предсједника Милорада Додика и будите сигурни да ћемо у Дубици као и у цијелој Републици Српској владати дуго.

Никола Шпирић
НИНО ЈЕ ИЗБОР СНСД-а И ДОДИКА
Доао сам да подржим старог, а и будућег начелника Дубице, мога драгог студента. Нину Кауза. Нино воли дубицу и заложио је све своје зб+нање и хтијење да развија овај град. Сретне су општине које имајуи овакве начелнике и које су у стањеу да бриљантно износе своје резултате као што то вечерас ради Нино Јауз. Ја вјерујем у вас и знам да сте ви разумни људи и да нећете себи дозволити да се овсдје у Дубици осмога октобра ујутро поздрављате са „Зло јутро“, а не као што то задње четири године са „Добро јутро“. Сјетите се да је Перица Бундало говорио до 2008 говорио да је Злојутро обичан „пјано“ а данас га представља као прави избор.
СНСД и Нино Јауз су у оавј град донијели и ложили 40 милиона КМ. Знам да ће избор СНСД и и Милорада Дподика бити и ваш избор седмога октобра.

Милорад Додик
НИНО ЈАУЗ И СНСД НАЈБОЉИ ИЗБОР
СНСД и Нино Јуаз су најбољи избор за Дубицу и знам да то и ви знате. Ноно је иза себе оставио реализоване многе пројекте и зато је себи обезбиједио право да добије вашу подршку седмога октобар и да настави да води овај град и ову општину. Данас је народ у цијелој Републици српској јединствемн и окупљен око СНСД-а, јер СНСД води народну политику.
Ми имамо јеинствено руководство и унутар нас нема никакаквих раскола.
Видим овдје, око Нине јауза дивне жене и мушкарце и то је један сјајан тим који је гаранција будућег напретка. С обзиром да је СНСД једна велика породица, а о породици не смију да се лажу, морам вам рећи да ми је драго што ови који су избачени овдје у Дубици нису више са нама. Жао ми је што сам икада би са њима. Драго ми је што сам са вама. Не може нико овдје у Дубици рећи да није урађено доста. Ми морамо вратити оптимизам и достојанство. Данас је Република Српска фактор, она никада није била јача, а то је постала захваљујући СНСД-у. Република Српска једнога дана мора бити самостална.
Ја знам да сте ви одлучили да овдје у Дубици подржите Јауза и СНСД, јер знате да је он мој избор и збор цијелог СНСД-а

Архива