ОО СНСД Пале: На Палама ће се 2. октобра догодити промјене

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Кандидат Коалиције „Сложно за Пале“ за начелника општине Пале Бошко Југовић и Општински одбор СНСД-а Пале захваљују грађанима наше општине на огромној подршци коју су нам пружили током предизборне кампање.

Велика посјећеност наших предизборних скупова, посебно централне предизборне трибине СНСД-а, као и скупова наших партнера из Коалиције „Сложно за Пале“, представља потврду да грађани Пала желе промјене и да ће се 2. октобра промјене у нашој општини сигурно и догодити.
Наша ће побједа бити чиста, као што је била чиста и кампања коју смо водили и у којој, за разлику од наших политичких противника, нисмо вријеђали никога, никоме нисмо пријетили, нити смо уништавали имовину, рекламе и плакате противкандидата.
Све грађане општине Пале позивамо да 2. октобра изађу на изборе и слободно изразе своју вољу. Такође их позивамо да без икаквог страха пријаве сваки покушај злоупотребе бирачког права или кршења изборног закона и правила. Од бирачких одбора и посматрача очекујемо да свој посао раде часно и честито како би сваки глас био поштено пребројан.
Увјерени смо да грађани Пала неће пропустити историјску прилику да изаберу озбиљне и одговорне људе који ће провести наш програм за промјене, отворити перспективу за нашу дјецу и омогућити да живимо боље.

С поштовањем, Општински одбор СНСД Пале
Општински изборни штаб