Додик: Дубица тражи нови искорак и нову димензију

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Предсједник СНСД-а Милорад Додик позвао је данас грађане Козарске Дубице да на предстојећим изборима гласају за ту странку и кандидата за начелника општине Раденка Рељића.

"Овдје сам да подржим Општински одбор СНСД-а и Раденка Рељића за начелника општине. Мислим да Дубица тражи један нови искорак, нову димензију, коју може да добије управо са новим начелником, са СНСД-ом и нашим коалиционим партнерима", рекао је Додик новинарима на централном предизборном скупу СНСД-а у Козарској Дубици.

Он је подсјетио да је за ту општину увијек било добро када је кореспондирала са републичком влашћу и додао да то поново треба обезбиједити у Козарској Дубици.

Након 16 одржаних трибина у сеоском подручју општине, кандидат СНСД-а, ДНС-а и Социјалистичке партије за начелника општине Козарска Дубица Раденко Рељић /СНСД/ изјавио је да очекује изузетно добар резултат на изборима и стабилну скупштинску већину заједно са коалиционим партнерима.

"Ми смо позитивно изненађени великим одзивом грађана на нашим передизборним скуповима, што говори о томе да нам грађани вјерују и у прилог томе да имамо најквалитетнију одборничку листу и најквалитетније људе", рекао је Рељић.

Централни предизборни скуп СНСД-а у Козарској Дубици одржан је у спортској дворани, а скупу је присуствовао велики број грађана, чланова и симпатизера те странке.

Представљен је програм развоја Козарске Дубице у наредне четири године и кандидати са одборничке листа СНСД-а.

Фото галерија:

Dubica 01

Dubica 01

Dubica 02

Dubica 02

Dubica 03

Dubica 03

Dubica 04

Dubica 04

Dubica 05

Dubica 05

Dubica 06

Dubica 06

Dubica 07

Dubica 07

Dubica 08

Dubica 08

Dubica 09

Dubica 09

Dubica 10

Dubica 10

Dubica 11

Dubica 11

Dubica 12

Dubica 12