Република Српска држава по свим дефиницијама

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

СНСД данас у Дубици одржао предизборни митинг

СНСД је данас у Спортској дворани у Дубици одржао предизборни митинг на којем је представио изборни програм, одборничку листу и кандидата за начелника Општине Дубица др Раденка Рељића.

На скупу су говорили: носилац одборничке листе Јовица Шуман, кандидат за начелника др Раденко Рељић и предсједник Милорад Додик.

Милорад Додик
Без државе Срби су увијек страдали

Позивам вас да подржите одборничку листу СНСД-а и др Рељића за начелника како би Дубица могла да напредује. Ја сам дио вас и Козаре и волим овај крај и људе. Желим да свима буде боље.
Очекујем да будете сложна и компактна општина и да имате стабилну већину. Без стабилних општина нема ни развоја. Инвеститори не улажу у нестабилне заједнице.
Увијек сам сматрао да Дубица може боље и више као и цијела Република Српска. С обзиром да ћемо доћи на тешко стање у буџету Дубице, Влада Републике Српске ће преузети развојне пројекте ове општине, а др Рељић ће санирати буџет.
Дубицу морамо отворити. Морамо изградити бољи и савременији пут према Градишкој и према Приједору. Само тако можемо Дубицу развијати.
Поносан сам на Републику Српску која је прошле недјеље, 25. септембра спровела Референдум о дану своје државности. Поносан сам што сам дио овога народа. Сретан сам што су и други народи у Републици Српској безбједни. Ја никога не угрожавам и не дирам, ја једино недам на себе.
Република Српска је настала прије оружаних сукоба и зато, ми Дан Републике Српске 9. јануар настављамо да прослављамо.
Они који хоће да укину Републику Српску треба да знају ако укидају Републику Српску, укидају и БиХ. Без Републике Српске, нема ни БиХ. Република Српска је држава по свим дефиницијама. Без државе, Срби нису имали слободу и били су побијени као у Градини и у Јасеновцу. Држава је синоним и гаранција наше слободе.
Ја подржавам Дубицу и обећавам да ћемо послије избора ми из Владе Републике Српске заједно са новим руководством општине направити план како даље. Ви хоћете бржи развој а то је и наша жеља.
Бивша Југославија је била неправедна према овоме крају. Југословенска идеја је најпогубнија била за нас Србе. Ми морамо градити наше, а то је Република Српска, то је Дубица.
Вјерујем у нашу сигурну побједу.

Раденко Рељић
Наша побједа је сигурна

СНСД овај пут улази поштено, снажно и јединствено у нову побједу. Ја сам кандидат СНСД-а и предсједника Републике Српске Милорада Додика. Ја имам њихову подршку, а сигуран сам и вашу. Влада Републике Српске је потврдила своју опредијељеност да развија Дубицу. Преда мном је много послова, а на првом мјесту је стабилизација буџета.
Мој главни приоритет биће привлачење страних и домаћих инвестиција како би могли отварати нова радна мјеста. Ми то знао и за то смо довољно зрели.
Позивам вас да дате подршку одборничкој листи СНСД-а, јер без њихове подршке, моја снага ће бити ограничена.
Ми се одавно разумијемо, а то је довољно за напредак и просперитет Дубице.

Јовица Шуман
Развијаћемо Дубицу

Ми знамо као и ви да смо способни да развијамо Дубицу ка њеној бољој и сретнијој будућности. Убијеђен сам у нашу велику побједу другог октобра.
Ми ћемо сигурно створити повољну политичку климу за развој Дубице.
Ми имамо пројекте за развој, за инвестирање и за запошљавање. Посебну пажњу ћемо посветити младим људима, њиховом образовању и запошљавању.
Очекујем да ћемо другога навече прославити нашу велику побједу.

Фото галерија:

Dubica 01

Dubica 01

Dubica 02

Dubica 02

Dubica 03

Dubica 03

Dubica 04

Dubica 04

Dubica 05

Dubica 05

Dubica 06

Dubica 06

Dubica 07

Dubica 07

Dubica 08

Dubica 08

Dubica 09

Dubica 09

Dubica 10

Dubica 10

Dubica 11

Dubica 11

Dubica 12

Dubica 12