Југовић обећо рјешавање проблема у општини Карађорђево

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Кандидат Коалиције "Сложно за Пале" за начелника општине Бошко Југовић /СНСД/ обећао је данас становницима насеља Карађорђево, у мјесној заједници Мокро, рјешавање инфраструктурних проблема.

"Ријеч је о насељу насталом иза рата које броји око 150 домаћинстава и у којем је и даље неријешен велики дио инфраструктуре", рекао је Југовић на предизборној трибини Општинског одбора СНСД-а Пале.

Прецизирајући да је ријеч о проблему водоснабдијевања, канализације и асфалтирања путева Југовић је истакао да становници овог насеља заслужују пажњу и услове за достојанствен живот.

Према његовим ријечима, избори 2. октобра прилика су да се крене у рјешавање тих питања.

"Не смијемо пропустити шансу за промјене", истакао је Југовић и додао да је четворогодишњи мандат довољан да се ријеши велики број проблема и покрене велики број пројеката.

Он је поручио да ће, у случају да буде изабран за начелника, бити отворен за разговор и приједлоге.

"Радићу за добробит свих становника Пала, и оних који су гласали за мене, али и оних који су гласали против или нису изашли на изборе", поручио је Југовић.

На трибини, одржаној на спорском игралишту у насељу Карађорђево, представљени су одборнички кандидати СНСД-а за СО Пале.

Коалицију "Сложно за Пале" чине СНСД, ДНС, СП, Покрет за наш град, Уједињена Српска, Савез за демократску српску и Еколошка партија Српске.