Кушљић: Снага СНСД-а се огледа у најквалитетнијој одборничкој листи

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Кандидат СНСД-а за начелника општине Котор Вароша Горан Кушљић поручио је данас да ће одговорно водити кампању и да се снага СНСД-а огледа у најквалитетнијој одборничкој листи.

"Изабрали смо најбоље да нас представљају у Скупштини општине Котор Варош и са поносом могу рећи да ћемо остварити запажен резултат на локалним изборима", рекао је Кушљић.

Он је навео да ће на предстојећим изборима СНСД показати зашто је најјача политичка организација у Републици Српској.

"Грађани Котор Вароша су нам дали повјерење на локалним изборима 2008. и 2012. године и једина смо странка која није изневјерила властите бираче", напоменуо је Кушљић.

Општински одбор СНСД-а Котор Варош данас је лијепљењем првог предизборног плаката званично почео предизборну кампању за локалне изборе заказане за 2. октобар.

Предизборни плакат су, у присуству кандидата за одборнике у Скупштини општине, залијепили кандидат СНСД-а за начелника Котор Вароша Горан Кушљић и носилац одборничке листе за локални парламент Далибор Вучановић.

Кандидати за одборнике разговарали су са становницима о програму и плановима странке, а активисти су дијелили промотивни материјал.