Стевановић: СНСД у Зворнику сигурно побјеђује

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Градски одбор Савеза независних социјалдемократа Зворник данас је лијепљењем првог предизборног плаката званично почео предизборну кампању за локалне изборе заказане за 2. октобар.

Предизборни плакат залијепили су кандидат Коалиције СНСД, ДНС и СП за градоначелника Зворника Зоран Стевановић и носилац одборничке листе у Скупштини града Зворника Бојан Ивановић.

Стевановић је рекао да као кандидат СНСД-а и коалиционих партнера ДНС-а и СП сигурно побјеђује за градоначелника, а да ће одборничка листа кандидата СНСД-а за Градску скупштину имати највише гласова.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Зворник Лазар Продановић рекао је да очекују најмање 13 одборника, умјесто садашњих 11 у Скупштини града Зворника.

Продановић је нагласио да ће СНСД и даље бити најодговорнија политичка снага за економски, културни, здравствени, образовни и сваки други развој Зворника.

Ивановић је позвао грађане да на изборима подрже развојну политику СНСД-а гласајући за Стевановића и за одборничку листу СНСД-а у Градској скупштини.

Он је напоменуо да је доласком СНСД-а на власт Зворник препорођен у економском и инфраструктурном смислу, те да ће се са овом политичком опцијом настављати развијати несмањеном динамиком.