Југовић: "Сложно за Пале" - тим који нуди промјене

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Кандидат Коалиције "Сложно за Пале" за начелника општине Бошко Југовић позвао је данас, на почетку предизборне кампање за предстојеће локалне изборе, све грађане Пала да изађу на изборе и гласају за тим који нуди промјене.

"Мислим да је у овом тренитку сазрело вријеме за промјене и да коалиција "Сложно за Пале" нуди један квалитетан програм", рекао је Југовић на скупу СНСД-а и партнера из шест коалиционих политичких партија - ДНС-а, СП-а, Уједињене Српске, Савеза за демократску Српску, Покрета за наш град и Еколошке партије Републике Српске окупљених у Коалицији "Сложно за Пале", којим су обиљежили почетак предизборне кампање за предстојеће локалне изборе.

Југовић је истакао да је ова коалиција направила Програм за промјене у којем је приоритетан задатак - запошљавање.

Према његовим ријечима, осим запошљавања, нуде и програм за борачке категорије, омладину, развој спорта, културе, екоплогије, туризма...

"Не постоји сегмент који нисмо обухватили и мислим да ће четири године мандата бити довољне да се уради доста тога", поручио је Југовић.

Носилац листе ДНС-а за Скупштину општине Пале Мирослав Симовић истакао је да они подржавају кандидатуру Бошка Југовића /СНСД/ за начелника Пала и да је данашњи скуп показао да су Пале сазреле за промјене.

Он је изразио увјерење да ће након 20 година Пале коначно добити промјене и да ће 2. октобра Бошко Југовић бити нови начленик општине.