Карапетровић: Општина Лакташи да буде у служби свих грађана

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Кандидат СНСД-а за начелника општине Лакташи Ранко Карапетровић рекао је да Лакташи имају прилично ефикасну општинску управу, али да је треба унапређивати да би била у служби свих грађана.

"Требало би додатно подићи квалитет рада управе", рекао је Карапетровић Срни након данашњег лијепљења првог плаката у центру Лакташа којим је заједно са представницима Општинског одбора СНСД-а и кандидатима за предстојеће изборе озваничио почетак предизборне кампање.

Он је навео да очекује да ће добити подршку становника Лакташа, као и подршку скупштинске већине из СНСД-а.

"Приоритет у мом раду биће реорганизација општинске управе, те изградња и санација комуналне инфраструктуре", каже Карапетровић.

Носилац листе кандидата за одборнике у Скупштини општине Лакташи Борис Спасојевић додао је да СНСД у Лакташима излази на изборе под слоганом "За снажне Лакташе".

"Скупштина Лакташа има 29 одборника. Ми и ове године очекујемо да ћемо имати надполовичну већину од 15 или 16 одборника", рекао је Спасојевић.

Он каже да се на предстојећим локалним изборима за одборнике у Скупштини општине Лакташи кандидовало 309 кандидата на 16 листа.