БиХ није суверена земља - приоритетно заштитити позиције Српске

Предсједник Републике Српске Милорад Додик оцијенио је да БиХ није суверена земља, да у њој владају странци и да нема своју политику, те упозорио да поданичка политика која се води у Сарајеву "уништава све".

Опширније...

Братунац: Пуштен у рад систем за наводњавање

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће систем за наводњавање малина у општини Братунац, вриједан девет милиона КМ, који је данас пуштен у рад, омогућити повећање пољопривредне производње.

Опширније...

Koвачевић: Кандидати СНСД-а су провјерен тим за Српску

Илузорно је говорити о прогнозама функционера СДС-а Младена Босића када је ријеч о предстојећим изборима, јер је он најпровјеренији и најдоказанији губитник у историји Републике Српске, оцијенио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Опширније...

Додик: Разлика између мене и Иванића повећана у погледу броја бирача

Предсједник Републике Српске и кандидат за члан Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је у интервјуу за портал Vijesti.ba да је raзлика између њега и његовог противкандидата Младен Иванића повећана у погледу броја бирача.

Опширније...

Одређене западне државе и невладине организације управљају мигрантском кризом

Предсједавајући Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац изјавио је да постоје поуздане информације о томе да су одређене западне државе, преко невладиних организација које контролишу, умијешане у продуковање мигрантске кризе у БиХ.

Опширније...

Додик: Српска стабилна на политичком и економском плану

Предсједник Републике Српске Милорад Додик примио је данас у Бањалуци у наступну посјету амбасадора Јапана у БиХ Хидеукија Сакамота.

Опширније...

Додик: Старјешине ВРС несебично се ангажовале у стварању и очувању Српске

Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговараo je данас у Бањалуци са делегацијом Организације старјешина Војске Републике Српске коју је предводио предсједник Организације Милован Милутиновић.

Опширније...

Ковачевић: Највећи домет Говедарице - чупање микрофона и дување у пиштаљку

Посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Вукота Говедарица и jуче је још једном показао двије ствари које су карактеристичне за његово бављење политиком - прва је елементарно непознавање начина на који функционишу институције, а друга бескрупулозна спремност да обмањује јавност и манипулише грађанима, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Опширније...

Милић: Повећање пензија засновано на реалној основи

Директор Фонда ПИО Републике Српске Младен Милић рекао је да је најављено повећање пензија у Српској засновано на реалној основи, те да није у питању никакав предизборни потез, већ резултат договора Владе и Удружења пензионера Републике Српске.

Опширније...

Пакет мјера за јули предвиђа одређено повећање плата свима у Српској

Премијерка Републике Српске Жељка Цвијановић најавила је да ће пакет мјера који Влада спрема за јули значити одређено повећање плата свима у Српској.

Опширније...