СНСД: Опозиција жели да процес одлучивања измјести из званичних институција на улицу

Извршни комитет СНСД-а констатовао је на данас одржаној сједници да је политичка ситуација у Републици Српској стабилна, али и осудио намјере представника опозиције да по жељи својих налогодаваца дестабилизују Српску и процес одлучивања измјесте из званичних институција на улицу.

Опширније...

Прво прочитати став министарства правде, а не обмањивати јавност

Предсједавајући Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац рекао је да је став ове партије, када је ријеч о држављанима БиХ који се на ратиштима Сирије и Ирака боре на страни ИСИЛ-а, увијек исти и да се залажу за пооштравање казни за таква лица.

Опширније...

Цвијановић: Гадило ми се док сам гледала како странци вас из ПДП-а водају на узици

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да је док је радила са странцима видјела свашта и да јој је то помогло и опредијелило је да има овакве ставове и према њима и према опозицији у Републици Српској.

Опширније...

Бореновића кoпирa ''пленуме грађана'' из ФБиХ

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да најава повратка опозиције у скупштинске клупе не представља никакво изненађење, с обзиром на незадовољство грађана и шире јавности које је изазвало њихово понашање током претходног засједања Народне скупштине Републике Српске.

Опширније...

Додик примио делегацију ОО СНСД Теслић

Предсједник СНСД Милорад Додик примио je данас у Бањалуци делегацију ОО СНСД Теслић на челу са Драганом Богданићем  и одборником Срђаном Кљечанином. Делегација je упознала предсједника Додика са дешавањима у Теслићу као и са планом рада у наредним мјесецима.

Опширније...

Додик честитao кoшаркашкимa Србије освајањe сребрa

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је данас у своје и име грађана Српске честитку Кошаркашкој репрезентацији Србије поводом освајања сребрне медаље на Европском кошаркашком првенству у Истанбулу.

Опширније...

Цвијановићeвa честитaла устоличењe eпископу Фотију

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је данас честитку епископу Фотију поводом устоличења на мјесто епископа зворничко-тузланског, уз жељу да настави његовање истинских вриједности хришћанства и православља.

Опширније...

Додик честитao устоличењe епископy Фотију

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је честитку Његовом преосвештенству епископу зворничко-тузланском Фотију поводом устоличења у трон епископа зворничко-тузланског.

Опширније...

Политичари вриједе онолико колико оставе иза себе

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је jyчe на отварању дионице ауто-пута Пирот-Димитровград на Коридору 10 да је то национална и цивилизацијска промјена за овај крај и допринос Србији, без које нема ни развоја ни стабилности цијелог региона.

Опширније...

3ападни центри желе нереде y Српскoj jep неће y НАТО

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да западни центри желе да преко опозиције у Српској изазову велике нереде прије избора како би спријечили одлуку која се припрема о војној неутралности Републике Српске.

Опширније...