Додик: Задовољан сам радом Градског одбора СНСД Добој

Предсједник СНСД-а Милорад Додик присуствовао је данас у Добоју уручењу чланских карата за 120 чланова ове странке и нагласио да је задовољан радом Градског одбора СНСД-а.

Опширније...

Ауто-пута Бањалука - Добој до краја љета, за нову болницу 80 милиона КМ

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Добоју да ће крајем љета бити завршена изградња ауто-пута Бањалука-Добој и најавио да ће у изградњу нове добојске болнице бити уложено 80 милиона КМ.

Опширније...

Кандидата СНСД-а за предсједника Српске биће познат до 16. јуна

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас у Добоју да ће СНСД до 16. јуна предложити свог кандидата за предсједника Републике Српске и нагласио да је то озбиљна политичка партија која има велику подршку народа.

Опширније...

СзП представља Сарајево у Републици Српској

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да свако онај ко сједи у Сарајеву у име Републике Српске треба да представља Републику, али да представници Савеза за промјене, умјесто да представљају Српску у Сарајеву, представљају Сарајево у Републици Српској.

Опширније...

Слиједе милионска улагања у фочанску болницу

Предсједник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће у наредном периоду бити обезбијеђено 15 милиона КМ за опремање Универзитетске болнице у Фочи, а да ће Влада Српске сутра одобрити 326.000 КМ за завршетак реконструкције жељезног моста на Дрини.

Опширније...

Бесрамни напади СДС-а на Додика резултат су њихове фрустрације

Бесрамни напади СДС-а на предсједника Републике Српске Милорада Додика резултат су фрустрације и немогућности да поднесу било какав успјех Српске, посебно јучерашњи када је републичко руководство угостило високу делегацију Руске Федерације, рекао је Срни портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Опширније...

Додик: Највиша оцјена састанка, Руси показали пријатељство

Предсједник Републике Српске Милорад Додик оцијенио је данас да је посјета Бањалуци делегације Руске Федерације на челу с предсједником Савјета Федерације Валентином Матвијенко, прије свега, показала пријатељство, разумијевање и добар однос Српске са Руском Федерацијом и њеним највишим руководством.

Опширније...

Додик: Српска свјесна турских аспирација и подршке Бошњацима

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је Српска свјесна аспирација Турске у БиХ и подршке Бошњацима, али је неприхватљиво да се "петљају у љубав српског народа према Србији и Русији".

Опширније...

Додику и Цвијановићевој признања за допринос јачању система заштите

На свечаној академији Републичке управе цивилне заштите, која је одржана данас у фочанском Градском позоришту, Златна значка за допринос јачању система заштите и спасавања уручена је предсједнику Републике Српске Милораду Додику, а исто признање накнадно ће бити уручено премијеру Српске Жељки Цвијановић.

Опширније...

Брисел наштимован само да осуђује Србију и Cрпску

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да га не изненађује ћутање ЕУ на повампирење фашизма и усташтва у Хрватској, "јер је Брисел наштимован само да осуђује Србију и Републику Српску".

Опширније...