Додик: Бол за 12 беба никада неће престати, до краја године публикација о страдању

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да бол за 12 беба никада неће престати и нагласио да је њихово страдање обиљежило историју Бањалуке и цијели протекли рат јер је то била трагедија планетарног карактера која је могла бити спријечена само једном одлуком.

Опширније...

Жунић: У СДС-у влика гужва на излазним вратима

Потпредсједник Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Игор Жунић рекао је да је почела да се реализује недавна изјава предсједника Републике Српске и лидера СНСД-а Милорада Додика да ће "СДС напустити још два посланика ове странке".

Опширније...

СЗП је и као власт и као опозиција једна обична нула

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да је тачно да је позиција српског члана Предсједништва БиХ једина на којој је Савез за промјене /СзП/ успио остварити побједу и да су и то успјели само зато што је то била пројекција Бакира Изетбеговића у договору са Коалицијом "1. март" Емира Суљагића, а не стварног капацитета партија у СзП.

Опширније...

Цвијановићeвa поручила Црнатку: Hајмјеродавнији лист je гласачки

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић поручила је министру иностраних послова у Савјету министара БиХ Игору Црнатку да су грађани Српске на гласачком листићу у октобру 2016. године написали шта Савез за промјене /СзП/ није добро урадио у Сарајеву.

Опширније...

Додик честитао Роханију побједу на предсједничким изборима у Ирану

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је Хасану Роханију побједу на предсједничким изборима у Ирану и пожелио му много успјеха у обављању ове високе и одговорне дужности.

Опширније...

У Српској нема ниједног пројекта у вези са сецесијом

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да нема ниједног пројекта или оперативне активности у Српској у вези са сецесијом, те да су промашене и неистините поруке званичника Стејт департмента Брајана Јиа који у Српској види сецесионистичке намјере које подстиче Русија.

Опширније...

БиХ ће се распасти уколико дође до појачаног интервенционизма

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да ће се БиХ распасти уколико дође до појачаног интервенционизма међународне заједнице и да је више нико неће моћи саставити.

Опширније...

Додик - Бодони: Приоритет - мир у БиХ

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и француски амбасадор у БиХ Клер Бодони оцијенили су данас да је мир у БиХ приоритет и да се сва питања морају рјешавати дијалогом.

Опширније...

Вишковић: Иницијатори смјене Владе замајавају јавност

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Радован Вишковић рекао је Срни да је данашњи захтјев ПДП-а да парламент смијени Владу Српске класична замјена теза, јер Владу Српске бира и смјењује скупштинска већина.

Опширније...

Цвијановић: Oпозиција дошла до дна

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић оцијенила је да данашња изјава предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића да може бити "ућуткан неким средствима, можда, ликвидацијом", показују да је опозиција дошла до дна, да више није способна да води политику, већ само показује лични очај.

Опширније...