Додик: Подићи сарадњу ca Вучићем на још већи ниво

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је Србија несумњиво најважнија земља у региону, те да очекује да ће са њеним предсједником Александром Вучићем подићи сарадњу на још већи ниво.

Опширније...

Инаугурација Вучића - велики дан за Србију и част за Српску

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је свечана инаугурација предсједника Србије Александра Вучића велики дан за Србију, част за све Србе гдје год живјели, као и за Републику Српску.

Опширније...

Радојичић: Конструктивни разговoри cа свим политичким субјектима у Бањалуци

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић рекао је да разговара и да ће разговарати са свим политичким субјектима у Бањалуци у вези са формирањем скупштинске већине, уколико предсједник градске Скупштине Будимир Балабан /ДНС/ формира нови одборнички клуб, те оцијенио да су разговори конструктивни.

Опширније...

Додик: Честитке вјерницима поводом Рамазанског бајрама

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је Рамазански бајрам поглавару Исламске заједнице у БиХ Хусеину Кавазовићу, муфтији бањалучком Осману Козлићу и свим вјерницима исламске вјероисповијести у Републици Српској и БиХ, са жељом да празник проведу у миру, радости и добром здрављу.

Опширније...

Кошарац: Шаровић дезинформише и обмањује јавност у Српској

Предсједавајући Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сташа Кошарац изјавио је да је СДС-ов министар у Савјету министара БиХ Мирко Шаровић више пута током прошле и ове седмице својим изјавама о измјенама Кривичног закона БиХ покушао да дезинформише и обмањује јавност у Републици Српској.

Опширније...

Томаш једногласно изабран за предсједника OO СНСД Прњавоp

Дарко Томаш изабран је вечерас за предсједника Општинског одбора СНСД-а у Прњавору, а општинској изборној конференцији присуствовао је и предсједник странке Милорад Додик.

Опширније...

Требиње: До краја године зграда за избјегла и расељена лица

У Требињу ће до краја године почети изградња стамбене зграде са 48 станова за избјегла и расељена лица, након чега ће бити распуштен једини колективни смјештај на подручју града у Ластви, за чијих 15 корисника ће бити трајно ријешено стамбено питање.

Опширније...

Видаковић задовољан радом организације Младих социјалдемократа

Потпредсједник СНСД-а Марко Видаковић рекао је данас у Станарима да је задовољан радом организације Младих социјалдемократа која се припрема за изборе предвиђене у првој седмици јула на Јахорини.

Опширније...

У интересу Српске да институције Брчко дистрикта добро функционишу"

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је "Електропривреда Српске" протеклих година испоручивала струју Брчко дистрикту по цијени коју плаћају и грађани Српске, упркос штети по ово предузеће од 25 милиона КМ и чињеници да може да је прода много скупље на екстерном тржишту, те потврдио да ће тако бити и убудуће.

Опширније...

Додик: Hе осјећам ce угроженим због санкцијa САД-a

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да се не осјећа посебно угроженим што остаје на "црној листи" САД и да је веома јасно под којим условима је његово име уврштено на ту листу.

Опширније...