Изборна побједа у Градишци један од најважнијих циљева СНСД-а.

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас након централног предизборног митинга те странке у Градишци да је изборна побједа у овој општини један од најважнијих циљева СНСД-а.

Додик је истакао да је дошао да подржи кандидата СНСД-а за начелника општине Градишка Зорана Аџића јер сматра да он има енергију, знање и жељу да у Градишци направи "промјене на боље".

"СНСД је на подручју општине Градишка до 2012. године рализовао пројекте вриједне више од 250 милиона марака, изградио инфрастуктуру, водоводе и путеве и показао да може да то ради за разлику од протекле четири изгубљене године у којима је Градишка била потпуно инертна и без идеја", нагласио је Додик.

Он је изразио увјерење да грађани Градишке неће допустити да изгубе још четири године и да ће гласати за СНСД и Зорана Аџића.

Аџић је рекао да је циљ СНСД-а да настави тамо гдје је стао 2012. године јер, како је навео, грађани не памте ништа што је урађено у претходне четири године.

"Желимо да уз помоћ Владе Републике Српске са нулте тачке покренемо развој инфрастуктуре и привреде у Градишци. Морамо заједно да унесемо нову енергију, младим људима да дамо шансу да стварају свој амбијент и обезбиједе себи опстанак и развој на подручју општине Градишка. Са новим, младим стручњацима и искусним људима можемо да доведемо Градишку на прави пут", истакао је Аџић.

Носилац кандидатске листе СНСД-а у Градишци Миленко Павловић позвао је све грађане општине Градишка да изађу на изборе 2. октобра и дају свој глас људима који их неће изневјерити.

"Грађани траба да подрже људе који имају карактер, не дају лажна обећања и који стоје иза својих ријечи, а то су људи на листи СНСД-а, партије која је увијек била уз грађане и борила за развој и просперитет општине Градишка", нагласио је Павловић.

Централној предизборној трибини у Градишци присуствовала је и потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић.

Фото галерија:

Gradiska 01

Gradiska 01

Gradiska 02

Gradiska 02

Gradiska 03

Gradiska 03

Gradiska 04

Gradiska 04

Gradiska 05

Gradiska 05

Gradiska 06

Gradiska 06

Gradiska 07

Gradiska 07

Gradiska 08

Gradiska 08

Gradiska 09

Gradiska 09

Gradiska 10

Gradiska 10

Gradiska 11

Gradiska 11

Gradiska 12

Gradiska 12

Gradiska 13

Gradiska 13

Gradiska 14

Gradiska 14

Gradiska 15

Gradiska 15

Gradiska 16

Gradiska 16