Званичници Српске честитали православну Нову годину

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку поводом обиљежавања православне Нове године свим грађанима Републике Српске који празнују према јулијанском календару.

 

- Свим грађанима који празнују према јулијанском календару упућујем искрене честитке поводом наступајуће Нове 2020. године уз жељу да Нова година свима донесе напредак, добро здравље, породичну срећу и благостање - наводи се у честитки предсједнице Републике Српске. 

Честитку поводом православне Нове године упутио је и предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић.

- У име Владе Републике Српске, и своје име, свим грађанима Републике Српске и БиХ који празнују према јулијанском календару желим срећну и успјешну Нову годину. Нека година пред вама буде испуњена добрим здрављем, благостањем и радошћу. Уз увјерење да ће Нова, 2020. година бити година просперитета и напретка, срдачно вас поздрављам - навео је Вишковић у честитки.

Православну Нову годину свим грађанима Републике Српске и БиХ који празнују према јулијанском календару, честитао је и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик, пожељевши им добро здравље и напредак у животу.

- Желим да православну Нову годину дочекате у добром здрављу и расположењу и да нам свима донесе напредак, благостање и породичну срећу - истиче се у честитки.

Српски члан Предсједништва БиХ пожелио је да православна Нова година протекне у миру, љубави и толеранцији, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- Изражавам наду да ће годину пред нама обиљежити стабилност, заједништво и друштвени развој - поручио је Додик.