Шулић: Бегић не треба да скрнави споменике када шаље политичке поруке

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Посланик СНСД у Народној скупштини Републике Српске Денис Шулић поручио је предсједнику младих бањалучког ПДП Ивану Бегићу да приликом слања политичких порука не треба да скрнави споменике.

 - Разумијем да сваки човјек који се бави политиком шаље политичке поруке, али те поруке, какве год оне биле, не смију се слати тако што ћете скрнавити споменике, у овом случају жртвама разорног земљотреса у Бањалуци - рекао је Шулић за Алтернативну телевизију.

Он истиче да се сваки Бањалучанин, па и сваки грађанин Републике Српске са пијететом треба сјећати свих жртава овог разорног земљотреса 1969. у којем је 15 људи страдало, 1.117 повријеђено, а 86.000 објеката је уништено.

Говорећи о могућности да буде именован за потпредсједника Народне скупштине Републике Српске, Шулић је рекао да је само спомињање његовог имена у том контексту за њега велика част.

- Сама чињеница да се моје име спомиње у категорији да могу постати потпредсједник Народне скупштине Републике Српске, за мене представља велику част и обавезу - рекао је Шулић.