Додик: Српска и њен народ прије свега

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Предсједник СНСД- а Милорад Додик изразио је данас у Угљевику задовољство јер је већ у августу примјетна огромна мобилност чланства што потврђује да се могу очекивати велики резултати на предстојећим општим изборима у БиХ.

 

Додик је истакао да жели да СНСД у Угљевику манифестује политику која је препознатљива а чији је мото - Република Српска и њен народ прије свега. 

"На дневном реду са чланством Општинског одбора у Угљевику био је договор о наступу на изборима. Као и свуда гдје се ми појавимо, наша очекивања су велика, па тако и овдје у Угљевику", рекао је Додик новинарима након проширеног састанка угљевичког Општинског одбора СНСД-а. 

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Угљевик Милутин Тасовас каже да је СНСД и даље најјача странка у Угљевику, да је од протеклих локалних избора консолидовала своје редове, а чланство је спремно да изврши све задатке које је Главни одбор пред њих поставио за 7. октобар. 

"То је побједа Милорада Додика као српског члана Предсједништва БиХ, Жељке Цвијановић као предсједника Републике Српске, али и да наша листа убједљиво побиједи овдје у Угљевику", рекао је Тасовац новинарима.