Цвијановић: Као предсједник Републике наставићу да радим добар посао за Српску

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас ће као предсједник Републике наставити да ради добар посао за Српску.
Цвијановићева је истакла да ће као предсједник Републике промовисати институције Српске, важност јединства у Републици Српској од локалног до републичког нивоа, као и да ће промовисати веома озбиљан наступ српских представника на ниову БиХ.
 
"To ћемо имати са предсједником /Милорадом/ Додиком који ће бити члан Предсједништва. Тада ћемо моћи да повежемо ствари и да пуном паром радимо за Републику која постаје, сигурна сам, све боља и успјешнија", pекла је Цвијановићева новинарима у Вукосављу.
 
Цвијановићева је објаснила да има право да тражи подршку бирача и грађана Републике Српске због свега постигнутог, као и због њеног односа према грађанима и институцијама Републике Српске.
 
"Не постоји ниједан дјелић Републике Српске у којем нисам била и учествовала у различитим пројектима и реализацији пројеката који су на добробит наше Републике и свих наших локалних заједница", рекла је Цвијановићева.
 
Она је истакла како може да сваког погледа и тражи подршку, те подсјетила како су пензионери за вријеме њеног мандата као премијера добили повећање од 20 одсто што никад до сада није забиљежено у Републици Српској.
 
Цвијановићева је напоменула да подршку може да тражи и од пољопривредника, јер знају како су била тешка времена, али су одређене ствари стабилизоване.
 
Према њеним ријечима, када је ријеч о борачким категоријама обезбјеђивана су повећања, ове године за породичне и личне инвалиднине и када је у питању годишњи и мјесечни борачки додатак.
 
Цвијановићева је поменула и неке будуће програме, те указала да у оквиру борачке популације има још једна групација према којој се мора интервенисати.
 
"Сада се на томе ради. Очекујем да ћемо ускоро потписати меморандум који ће третирати и то питање. Дакле, немам проблем да било кога погледам у очи и затражим подршку", нагласила је Цвијановићева.