Петрово: Најбољи избор СНСД и Зоран Благојевић

Индекс чланака

Подијели

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

СНСД је данас  Петрову,  на Тргу Немањића пред више од двије хиљаде грађана одржао предизборни митинг гдје је представио свој изборни програм и одборничке кандидате за предстојеће локалне изборе и доктора Зорана Благојевића као кандидата за начелника општине.


На скупу су говорили: носилац одборничке листе Јово Николић, кандидат за начелника Петрова, Зоран Благојевић, потпредсједник СНСД Игор Радојичић и предсједник СНСД и Републике Српске, Милорад Додик.


Јово Николић
ПОКАЗАЛИ СМО ДА ЗНАМО
Тим који побјеђује не треба мијењати, а ми смо доказали да знамо и можемо. Извели смо Петрово из неразвијених и уз помоћ породице СНСД-а увели га у средње развијене општине. Вјеровали смо једни другима, ви нама, јер сте нам давали повјерење, а ми развоју Петрова.


Зоран Благојевић
ОВДЈЕ СЕ ПОБЈЕЂУЈЕ, ОВДЈЕ ЖИВИ СНСД
Петрово је 2004 године била изразито неразвијена општина, а у самој згради општине је била искључена и вода и струја. Затекли смо буџет од 900.000 КМ и 13 неисплаћених плата административној служби.
Све ове године радили смо домаћински и реализовали 163 развојна пројекта. Асфалтирали смо 84 км путева и улица, изградили смо Дом културе, формирали центар за културу, ватрогасну јединицу и реконструисали готово све домове здравља. То може само СНСД са нашим предсједником, Милорадом Додиком.
Данас је буџет општине Петрово стабилан и износи 3,3 милиона КМ. Пред нама су многи развојни програми од којих ћу издвојити отварање пословно-туристичке зоне, подршка пољопривреди и уређење овога трга на којем смо вечерас.
Његоваћемо живот и љубав, јер СНСД гради и развија. Ми и послије седмог октобра идемо даље јер СНСД је странка са којом нема стајања.


Игор Радојичић
ПОНОСНИ СМО НА УЧИЊЕНО
И након седмог октобра начелник Петрова биће Зоран Благојевић а скупштинску већину ће чинити СНСД. Поносдни смо на учењинено у Петрову као и у цијелој Републици Српској. СНСД је велика породица, а Зоран Благојевић у њој ужива велику подршку. Зато је пред вама једини избор, а он се зове СНСД.


Милорад Додик
СНСД ЈЕ ВАША СУДБИНА
Зоран Благојевић је важан човјек СНСД-а и зато не сумњам у његову велику побједу седмог октобра, овдје у Петрову. Његово благо лице и фина нарав говоре о добром човјеку који је од Владе Републике Српске за развој Петрова узео 9 милиона КМ. Вратићемо Озрену оно што је дао током рата за одбрану Републике Српске. Петрово се може развијати само уз јаку Републику Српску, а јаку Републику Српску чини СНСД уз вашу подршку. Ми управљамо Републиком Српском и то не смијете да заборавите. Ови избори као и сви досадашњи имају за циљ да смање вашу подршку СНСД-у и Милораду Додику како би се ослабила ваша улога у одбрани и очувању Републике Српске. Ја само са вама имам снагу да чувам и развијам Републику Српску. СНСД  је наша судбина и не сумњам да ћете  седмог октобра пружити подршку Зорану Благојевићу и СНСД-у.